Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mbahet tribunë në lidhje me nxitjen tatimore në pjesën e sportit, në përputhje me ligjin për tatim të fitimit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Komuna e Kumanovës dhe Sektori i kulturës, organizuan tribunë për njohjen e mënyrës dhe procedurës në lidhje me nxitjen tatimore në pjesën e sportit, në përputhje me Ligjin për tatim të fitimit.

Në tribunë ishin të pranishëm të gjithë faktorët relevantë që mund të kontribuojnë në zhvillimin e sportit në qytetin tonë, Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski, Drejtori i Agjencisë për Të rinj dhe Sport z – ri Darko Kaevski, Drejtori i Drejtorisë së të Hyrave Publike z – nja Sanja Llukarevska, si dhe këshilltarë, përfaqësues të administratës komunale dhe sektorit të biznesit në qytet, përfaqësues të klubeve sportiv dhe federata dhe punëtorë sportiv.

Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст