Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Anketa – Planifikimi i mobilitetit urban

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar qytetarë të Kumanovës,

TË PLANIFIKOJMË SË BASHKU!

Kumanova, vazhdon aktivitetet për përgatitjen e një PLANI PËR MOBILITET TË QËNDRUESHËM URBANE-PMQU (SUMP). Ndryshe nga qasja tradicionale e planifikimit, ky lloj planifikimi vë theks të veçantë në përfshirjen aktive të qytetarëve, që nga fillimi i procesit. Kjo anketë është e dyta nga një seri hapash, përmes të cilëve vetëqeverisja lokale dëshiron ta dëgjojë mendimin tuaj dhe të shqyrtojë me kujdes secilin nga propozimet tuaja. Pra, BASHKË me ju, vetëqeverisja lokale dëshiron të zhvillojë vizionin e PLANIT PËR MOBILITET TË QËNDRUESHËM URBAN, implementimi i të cilit do të jetë garantues për një jetë më të shëndetshme dhe më të mirë të çdo qytetari të Kumanovës.
Ju lutemi, shfrytëzojeni këtë mundësi dhe plotësoni këtë pyetësor anketues (i cili nuk do t’u marrë më shumë se disa minuta), dhe do të jepni një kontribut shumë të rëndësishëm në vazhdimin e procesit për Kumanovën urbane.

LINKU për qasje te pyetësori.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст