Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dimitrievsk në pranim solemn me qytetet e binjakëzuar

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e shënimit të Ditës së Çlirimit të Kumanovës, në hapësirat e Komunës së Kumanovës, kryetari Dimitrievski u takua me përfaqësues të qyteteve të binjakëzuara të Novi Sadit, R. e Serbisë, Bijeljina, R. Srpska-Bosnjë e Hercegovinë, Beran, Mali i Zi. Në pritje u shkëmbyen dhurata të rastit. Vizita e tyre në Kumanovë është falë miqësisë shumëvjeçare dhe bashkëpunimit të frytshëm, si dhe pranisë në ceremoninë me rastin e 11 Nëntorit.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст