Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Donacion nga Ambasada e Çekisë për SHFK “Vera Kotorka”, f. Kleçovcë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Ambasadori i Republikës së Çekisë, z – ri Miroslav Toman, së bashku me Kryetarin e Komunës, Maksim Dimitrievski, e vizituan SHFK “Vera Kotorka” në f. Kleçovcë. Qëllimi i vizitës ishte donacioni i Ambasadës për fasadën e re të ndërtesës së shkollës, vendosja e pesëmbëdhjetë dritareve të reja dhe ndërtimi i katër toaleteve në shkollë.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст