Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Eko – hepening

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Më 31 mars (e shtunë) me fillim prej orës 10 në Përmendoren Kosturnica, nën organizim të Komunës së Kumanovës, NP “Pastrimi dhe gjelbërimi” dhe Aksionistët e Kumanovës do të mbahet eko – hepeningu qytetar i punës, i përcjellur me program zbavitës dhe pije freskuese.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст