Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Zgjedhja e sportistit më të mirë për vitin 2017

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në organizim të Lidhjes Komunale të Sporteve, dhe me përkrahje të Kryetarit dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës, u bë zgjedhja e sportistëve më të mirë për vitin 2017 nga qyteti ynë. Më të mirëve kupat ua shpërndau Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст