Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Është shënuar dita e fitores mbi fashizmin

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Dita ndërkombëtare e fitores mbi fashizmin, 9 Maji, sot është shënuar edhe në Kumanovë. Para përmendores së Gruas Luftëtare, lule të freskëta vunë: Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, Kryetari i Këshillit të Komunës, Atina Murgashanska, përfaqësues të Këshillit, veteranë të luftës, partitë politike, ndërmarrjet publike, shkollat, organizatat joqeveritare dhe qytetarë. Për nder të Ditës së fitores mbi fashizmin, para të pranishmëve foli Kryetari i Komunës Dimitrievski.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст