Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nxënësit e Gjimnazit “Goce Dellçev” do të marrin pjesë në Gjimnaziadën e sivjetme

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, u takua me nxënësit e Gjimnazit “Goce Dellçev”, të cilët prej 10 deri më 13 maj do të marrin pjesë në Gjimnaziadën 2018 në Tetovë. Në Gjimnaziadë do të prezantohen 50 nxënës në kategorinë e meshkujve dhe femrave, edhe atë në: basketboll – meshkujt, hendboll – femrat, futsall – femrat dhe atletikë.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст