Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

EUforYou fushatë transporti

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, sot ishte i pranishëm në inaugurimin e Terminalit doganor në VK Tabanoc. Në këtë ngjarje u prezantua EUforYou – fushatë transporti, projekt i Drejtorisë së Doganave, i financuar nga Bashkimi Evropian. Para të pranishmëve u drejtua shefi i Delegacionit Evropian Samuel Zhbogar, kurse të pranishëm ishin edhe Kryetari i Qeverisë së RM, Zoran Zaev, Ministri i Financave, Dragan Tevdovski dhe Drejtori gjeneral i Drejtorisë së Doganave, Gjoko Tanaskoski.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст