Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vazhdojnë aktivitetet për riparim të rrugëve dhe ndrtim të trotuareve

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Këtyre ditëve, Komuna e Kumanovës, po realizon një sërë aktivitetesh, në përputhje me Programin për rregullim të truallit ndërtimor në më shumë lokacione të qytetit. Po riparohet një pjesë e rr. “Potok Serava” me pllaka të bekatonit me sipërfaqe të përgjithshme prej 182 m2 . Po punohet në vënien e pllakave të bekatonit në rr. “25 Shkurti” (te kisha Sh. Nikolla), me gjatësi 60 m, ku për shkak të gjerësisë së vogël të rrugës, që është 2,5 m, punimet në këtë rrugë po kryhen me dorë. Po ndërtohen trotuare përgjatë anës së majtë të rr. “Dragan Stopareviq”, duke filluar nga udhëkryqi me bul. “III MUB”.

Воедно, на градскиот плоштад продолжува зафатот за реконструкција на фонтаната кај споменикот на Батко Ѓорѓија, како дел од предвидените активности за уредување на јавните површини.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст