Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Filloi Festivali i Tamburave

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me fjalë përshëndetëse, në Sheshin e qytetit, Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski, e hapi Festivalin e 14 – të të Tamburave. Para publikut të Kumanovës, në natën e parë të festivalit u prezantuan artistët e muzikës: Margica Antevska, Violeta Tomovska, Okteti Kumanovo, GTO Tamburashët e Kumanovës me solistët Sandra Millkovska dhe Nino Veliçkovski. TS Velos (Novi Sad, R. e Serbisë) dhe Orkestri Prijateli nga Shkupi. Atmosfera e këndshme u pasurua edhe me fishekzjarre.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=115&v=Q18lBqSg3WU

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст