Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Filloi festivali ndërkombëtar i teatrit “Ditët e Komedisë”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Edicioni i 23-të i Festivalit Ndërkombëtar të Teatrit "Ditët e Komedisë Kumanova 2020" filloi me shfaqjen kabare "Ndër-Lojërat 0-24" me aktorin boshnjak Zijah Sokoloviq. Festivali mbahet me mbështetjen financiare të Ministrisë së Kulturës të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Komunës së Kumanovës, duke respektuar masat e planifikuara për parandalimin e epidemisë KOVID. Nga 28 shtator deri më 10 tetor, do të shfaqen nëntë shfaqje teatrale nga teatrot në vend, si dhe nga Serbia dhe Bullgari.
Hapja u ndoq nga kryetari i Komunës së Kumanovës Maksim Dimitrievski, i cili gjithashtu mbajti një fjalim.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст