Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Filluan “Ditët e Komedisë”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me shfaqen “Si ta vjedhësh bankën”, të Teatrit të Dramës nga Shkupi, filloi edicioni i 21 – të i manifestimit “Ditët e Komedisë”. Sivjet do të shfaqen katërmbëdhjetë komedi nga data 02 deri më 18 tetor, nga teatrot e vendit, si dhe Serbia, Bullgaria, Ermenia dhe Mali i Zi. Në hapje ishte i pranishëm edhe Kryetari Maksim Dimitrievski. Përndryshe, festivali mbahet me përkrahje financiare të Ministrisë së Kulturës dhe Komunës së Kumanovës.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст