Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gara tradiconale e çiklizmit “Trofeu 11 Tetori”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sipas programit për shënimin e 11 Tetorit, Ditës së Kryengritjes Popullore dhe Ditës së Luftëtarit, u mbajt një tjetër ngjarje sportive festive – gara tradicionale e çiklizmit “Trofeu 11 Tetori”. Gara organizohet nga Lidhja Komunale e Sportit dhe Klubi i çiklizmit “Velo M” – Kumanovë, me mbështetjen e Komunës së Kumanovës. Në këtë garë morën pjesë fëmijë çiklistë dhe sportistë më të vjetër, të cilët vozitën në rreth në relacionin “Revolucioni i Tetorit” dhe “III MUB”. Në këtë ngjarje sportive mori pjesë edhe Kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст