Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kampi i pikturave për fëmijë “ASNOM 2018”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Përfundoi kampi i tetë me radhë i pikturave për fëmijë “ASNOM 2018”, që u organizua nën patronazhin e Kryetarit dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës, dhe nën organizim të Fondacionit për Kulturë dhe Sport. Para të pranishmëve fjalim mbajti edhe Sekretari i Komunës së Kumanovës, Desanka Stoshevska.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст