Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kazerma “Boro Menkov” e shënoi patronatin e saj

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari Maksim Dimitrievski, me rastin e patronatit të kazermës “Boro Menkov”, vuri lule të freskëta para bustit të heroit popullor në oborrin e kazermës. Kjo ngjarje u shënua me orë historike për personalitetin dhe veprimtarinë e Boro Menkovit dhe program kulturo – artistik.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст