Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kumanova nikoqir i Mitingut ndërkombëtar të atletikës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kumanova ishte nikoqir i Mitingut ndërkombëtar të atletikës. Mitingu u organizua nga Lidhja e Atletikës së Maqedonisë, Klubi i Atletikës Kumanova dhe Lidhja Komunale e Sporteve Kumanovë, ku morën pjesë rreth 300 pjesëmarrës nga qytete të ndryshme dhe kategori të ndryshme.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст