Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Komuna e Kumanovës: “Disa klube dhe sponzorë e financuan aplikimin “Kumanova – qyteti i sportit për vitin 2019”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në konferencë për mediat, ish – udhëheqësi i Sektorit për integrime evropiane, Goran Mitevski, më gjerësisht e sqaroi procedurën e aplikimit dhe mjeteve të harxhuara financiare për projektin “Kumanova – qyteti i sportit për vitin 2019”.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст