Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ekspozitë e projekteve arkitektonike (Galeri)

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në Shtëpinë e Kulturës “Trajko Prokopiev” u hap ekspozita e projekteve arkitektonike nga lënda Tema të përzgjedhura të objekteve të banimit kolektiv – Prototip i kopshtit të fëmijëve në Kumanovë. Ekspozita është vepër e studentëve të Fakultetit të Arkitekturës pranë Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi” – Shkup, dhe do të zgjasë deri më 7 Mars.

Ekspozitën e hapi drejtorii IKQK “Trajko Prokopiev”, Sasho Todorovski, kurse të pranishmëve iu drejtuan edhe: Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, dekani i Fakultetit të Arkitekturës, prof. Dr. Ognen Marina dhe prof. Dr. Minas Bakallçev.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст