Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Komuna e Kumanovës merr 20 milion denarë për Zonën Industriale

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në takimin e djeshëm, Qeveria vendosi, që Kumanova të merr 20 milionë denarë, për fillimin e aktiviteteve ndërtimore në zonën industriale Reçicë. Me këtë do të fillojë edhe procesi i ofrimit të parcelave për investitorët. Kryetari Maksim Dimitrievski beson se këto fonde janë të mjaftueshme për fillim, dhe shpreson se do të fillojë realizimi i infrastrukturës reale në atë pjesë të qytetit. Për ndryshe, Zona industriale Kumanovë është e dedikuar për ndërmjarrje të vogla dhe të mesme, kurse aty për momentin ka vetëm truall bujqësor.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст