Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Komuna e Kumanovës në grupin e institucioneve me shkallë më të lartë të transparencës aktive

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Qendra për Komunikime Civile njoftoi renditjen e institucioneve sipas indeksit të transparencës aktive, që i përfshin të gjitha ministritë, komunat dhe Qeverinë. Komuna e Kumanovës është në grupin e institucioneve me përqindjen më të lartë të transparencës aktive.

Indeksi i transparencës aktive realizohet në kuadër të aktivitetit Shpenzimet Publike për të mirë publike, i mbështetur nga Projekti i USAID për Pjesëmarrje Civile. Qëllimi i këtij aktiviteti është të rrisë efektivitetin e shpenzimeve publike duke ulur korrupsionin dhe duke rritur transparencën.
Hulumtimin e plotë mund ta shihni në këtë link.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст