Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Koncerti vjetor i SHKA “Srpski vez” – Kumanovë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin 8 vjetorit të ekzistenvës së SHKA “Srpski vez” – Kumanovë, sot para Qendrës së Kulturës “Trajko Prokopiev” u mbajt koncerti tradicional vjetor. Kjo ngjarje mbështetet nga Ministritë e Kulturës të RMV dhe R së Serbisë, Zyra për Bashkëpunim me Diasporën dhe Serbët në rajon dhe Komuna e Kumanovës. Në këtë manifestim morën pjesë anëtarët e ansamblit folklorik të fëmijëve dhe të rinjve, ansambli i parë interpretues, grupi etno me solistë të shquar, të shoqëruar nga orkestra, si dhe anëtarët e Qendrës Kulturore të Fëmijëve “Karposh” -Shkup. Në koncert mori pjesë Sekretari i Komunës së Kumanovës Aleksandar Gelevski.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст