Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kryetari i Komunës së Kumanovës uron Pashkët

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar bashkëqytetarë,

Gjatë këtyre ditëve i shënojmë vlerat më të larta të krishterimit, në emrin tim dhe në emër të administratës komunale Ju dëshiroj shëndet të mirë, paqe dhe mirëqenie. Dëshiroj që Pashkët t’i kaloni në harmoni dhe vepra të mira në rrethin e familjeve Tuaja.
Rrugës së prëhershmërisë dhe përkushtimit, me respekt dhe mirëkuptim të ndërsjellë, të vazhdojmë të ndërtojmë shoqëri më prosperuese.

Për shumë vite, Gëzuar Pashkët.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст