Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kryetari Maksim Dimitrievski takon përfaqësuesit e organizatave joqeveritare

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari Maksim Dimitrievski realizoi takim me përfaqësuesit e organizatave joqeveritare në qytet. Në këtë takim u bisedua për aktivitetet që i ka ky sektor dhe realizimin e tyre si dhe për qasjen e Maqedonisë drejt Bashkimit Evropian dhe NATO – s, si dhe për referendumin e 30 Shtatorit.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст