Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Agjenda e Kryetarit Dimitrievski për Vitin e Ri

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës së Kumaovës, Maksim Dimitrievski, sipas traditës, shpërndau dhurata për vitin e ri për fëmijët jetimë, në takimin që u mbajt në hapësirat e komunës dhe për fëmijët e repartit të fëmijëve pranë Spitalit të Përgjithshëm të Kumanovës.

Kryetari të gjithëve u shprehi urime të sinqerta dhe gjitha të mirat për Vitin e Ri 2020.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст