Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Manifestim me rastin e 8 Prillit – Ditës së Romëve

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

U shënua Dita Botërore e Romëve, 8 Prilli. Me këtë rast, evenimenti qendror u organizua nga Ansambli i valleve dhe këngëve popullore rome Rushit Shakir nga Kumanova, nën kujdesin e kryetarit të komunës dhe Këshillit të komunës së Kumanovës.

Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski dhe Kryetari i Këshillit të Komunës së Kumanovës, Atina Murgashanska morën pjesë në veprimtarinë e cila u shoqërua me një program të pasur kulturor dhe artistik.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст