Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mbledhje solemne

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, me rastin e 11 Nëntorit, Ditës së Çlirimit të Kumanovës në Institucionin Nacional Qendra e Kulturës Trajko Prokopiev-Kumanovë, u mbajt Mbledhje solemne, në të cilin u ndanë Çmimet dhe Mirënjohjet e Nëntorit. Ceremonia u organizua në përputhje me të gjitha masat dhe protokollet për mbrojtjen kundër koronavirusit.

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=ujx4FYTuNg4

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст