Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Shënohet festa e 11 Nëntorit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në Memorialin Kosturnica, monumenti i luftëtarëve të rënë nga Lufta Nacionalçlirimtare, sot në Kumanovë u shënua 11 Nëntori – Dita e çlirimit të qytetit. Luftëtarët, Kryetari i Komunës, këshilltarët, përfaqësues të MPB – së dhe ARM – së, partive politike dhe shoqatave të qytetarëve, u përkulën dhe vunë lule në monument. Ngjarja u organizua me masat dhe protokollet e parashikuara për mbrojtjen nga virusi korona.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст