Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NËNSHKRUHET MARRËVESHJA PËR BASHKËFINANCIM NACIONAL

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, me Ministrin e Vetëqeverisjes Lokale, z – ri Suhejl Fazliu nënshkruan marrëveshje për bashkëfinancim të projektit ndërkufitar të Komunës së Kumanovës me Gjilanin, për tregje të qëndrueshëm dhe tejndërtim dhe përforcim të kapaciteteve të tyre. Në këtë ngjarje ishin prezente të gjithë grantistët e programit, përfaqësues institucionesh, shoqata të qytetarëve si dhe  z – ri Freek Janmaat – Përfaqësues i DEU – Shkup. Para të pranishmëve u prezantuan projektet me të cilët është aplikuar.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст