Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Një delegacion i Komunës së Kumanovës, vuri kurora lulesh të freskëta në Përmendoren – Kosturnica në Zebërnjak

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e 107-vjetorit të Betejës së Kumanovës në Zebërnjakt, e cila e shënoi fillimin e rënies së Perandorisë Osmane, për nder të heronjve të rënë, disa delegacione nga Komuna e Kumanovës dhe Këshilli i Komunës së Kumanovës vendosën lule të freskëta në Përmendoren Kostunica – Zeëbrnjak.

Para të pranishmëve mbajti fjalim Sekretari shtetëror i Ministrisë së Punës, Punësimit, Çështjeve Sociale të Republikës së Serbisë, Zoran Antiq, ku gjithashtu i pranishëm ishte edhe Ambasadori i Republikës së Serbisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Dushanka Divjak Tomiq.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст