Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Njoftoheni se më (06.01.2019), me fillim prej orës 11:00 në SHMKP “Kiro Burnaz” Kumanovë shënohet Buzmi në kuadër të projektit “Shkolla të sigurta” nën patronazhin e Repartit preventin pranë SPM Kumanovë, ku do të marrin pjesë ekipe të sigurisë nga shkollat tjera të komunës, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, drejtorë të shkollave, nxënës dhe arsimtarë të përkatësive të ndryshme etnike.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст