Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Për shkak të reshjeve intensive të borës në territorin e Komunës së Kumanovës, i informojmë qytetarët se janë marrë masa konkrete, duke pastruar rrugët nga ekipet përgjegjëse për pastrimin e borës. Në të njëjtën kohë, Komuna e Kumanovës informon qytetarët se numri kujdestar i telefonit në rast të sasive më të mëdha të dëborës dhe ndërprerjes së rrugëve rrugore është 078 365 061.
Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст