Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të Shtunën (18 Janar 2020) në orën 10:00, do të mbahet një ngjarje për të strehuar qentë endacakë. Strehimi bëhet në bashkëpunim me Qendrën e Veterinarisë dhe Blegtorisë “Todor Velkov”, Inspektoratin e Komunës Kumanovë dhe shoqatat për kujdes ndaj kafshëve. I ftojmë të gjithë qytetarët e interesuar të marrin pjesë në këtë aktivitet.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст