Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Procesioni i Buzmit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në ditën e Buzmit, një ditë para festës së madhe të Krishtëlindjes, rreth dyqind fëmijë, të cilët morën pjesë në procesionin e festës së Buzmit, u takuan me përfaqësuesit e komunës së Kumanovës.

Ata u mirëpritën nga kryetari i komunës, Maksim Dimitrievski, i cili u uroi atyre festat e Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve pas këngës së Krishtlindjes “Zoti i përjetshëm” kënduar nga fëmijët.

Në frymën e lindjes së Krishtit, fëmijëve iu dhuruan dhurata të Krishtëlindjes.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст