Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NJOFTIM

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar qytetarë!
Komuna e Kumanovës ka vënë në dispozicion edhe një linjë telefoni, 075 323 569, ku personat me rrezik social do të mund të paraqiten për pako me prodhime ushqimore dhe mjete për higjienë personale dhe dezinfektim.
Numri kujdestar i Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim është 078 365 061, ku qytetarët mund t’i marrin informatat e nevojshme (informacione për barnatoret kujdestare, marketet kujdesatrë, mënyrën e zbatimit të shërbimeve ndaj institucioneve në qytet, masat dhe rekomandimet e miratuara nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe nga Shtabi Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim).
Komuna e Kumanovës ka vënë në dispozicion shërbimin për asistencë për personat e sëmurë dhe të pa mundur. Kjo kategori e qytetarëve do të mund të paraqiten në nr. e telefonit 075 207 126 dhe 077 71 94 94, pas çka, nga ana e personit të komunës dhe Kryqit të Kuq do t’u blehen dhe dërgohen prodhimet e kërkuara, harxhimet e të cilave do t’i mbulojnë vetë qytetarët.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст