Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

 Njoftim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Ju njoftojmë se duke filluar nga 16.05.2018 (e mërkurë) deri më 18.05.2018 (e premte) do të bëhet deratizimi (trajtimi kundër minjëve) në territorin e Komunës së Kumanovës. Trajtimi do të bëhet duke vënë kurthe në pusetat e hapura të rrjetit të kanalizimit, kurse do të përfshihen edhe pusetat e ujit atmosferik. Në rast se trajtimi nuk bëhet për shkak të kushteve atmosferike, i njëjti prolongohet për ditën në vijim.

Preparati që do të shfrytëzohet bënë pjesë në grupin e antikoagulantëve dhe do ta ketë formën e bllokut të parafinit. Qytetarëve ua tërheqim vërejtjen që mso të lëvizin në afërsi të kurthave të vëna, e në rast se e gjejnë rodenticidin në vend të hapur, të mos e prekin.

 

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст