Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NJOFTIM nga mbledhja e 61 – të e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, më datë 27.01.2021 (e mërkurë)

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në hapësirat e Komunës së KUmanovës u mbajt mbledhja e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, në lidhje me ndërmarrjen e aktiviteteve për parandalim të përhapjes së COVID-19 (korona virusit). Në mblehdje ishin të pranishëm përfaqësues të Shtabit Komunal, përfaqësues të institucioneve, organizatave dhe ndërmarrjeve publike. U miratuan këto rekomandime:

-U Apelojmë qytatarëve që t’i respektojnë të gjitha masat dhe rekomandimet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, më saktësisht, distancën sociale 2m, mbajtjen e maskava mbrojtëse dhe të mos grumbullohen në vende të hapura si dhe në të mbyllura.

-Shtabi Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim edhe më tej do ta monitorojë gjendjen dhe do të reagojë me kohë.

 

 

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст