Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NJOFTIM nga mbledhja e dyzetë e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, më datë 01.05.2020 (e premte)

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot u mbajt mbledhja e radhës e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim në lidhje me ndërmarrjen e aktiviteteve dhe masave për parandalim të përhapjes së sëmundjes COVID-19 (coronavirus). Në këtë mbledhje u miratuan këto rekomandime, konkluzione dhe masa:

  • Informacion për qytetarët e Komunës së Kumanovës se SHKMSH Kumanovë vazhdon punën e tij, me qëllim të ballafaqimit me COVID 19.
  • SHKMSH Kumanovë i njofton qytetarët se dezinfektimi i objekteve të banimit do të vazhdojë të hënën.

– Aktivitetet tjera të forcaqve të veprimit të Shtabit dhe institucioneve të tjera vazhdojnë me aktivitetet e rregullta të shtabit në përputhje me dinamikën e dhënë.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст