Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U shënua 117 Vjetori i vdekjes së Goce Dellçevit dhe 40 Vjetori i vdekjes së Josip Broz Titos

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

SHMK Gjimnazi “Goce Dellçev” sot e shënoi 117 Vjetorin e vdekjes së vizionarit maqedonas, organizatorit dhe udhëheqësit të Lëvizjes Popullore Maqedonase për Liri, Goce Dellçevit. Një delegacion i Komunës së Kumanovës, i udhëhequr nga kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski,, Këshilli i Komunës, shoqatat e qytgetarëve, parti politike, vunë kurora lulesh para bustit të Goce Dellçevit.

Kryetari me delegacionin, me Shoqatën e oficerëve veteranë të armatës dhe policisë, si dhe shoqatat të tjera të qytetarëve dhe qytetarë, vunë kurora lulesh para memorialit të ish – kryetarit të RSFJ – së, Josip Broz Tito, në shenjë respekti, për shënimin e 40 Vjetorit të vdekjes së tij.’

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст