Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NJOFTIM nga mbledhja e pesëmbëdhjetë e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, më datë 30.03.2020 (e hënë)

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot në hapësirat e Komunës së Kumanovës u mbajt mbledhja e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim në lidhje me ndërmarrjen e masave dhe aktiviteteve për parandalim të përhapjes së sëmundjes COVID-19 (coronavirus). Në këtë takim u miratuan këto rekomandime, konkluzione dhe masa:
– U rekomandohet të gjithë institucioneve publike – bankave, Postës që gjatë pagesës së pensioneve dhe shërbimeve të tjera ndaj qytetarëve të vendosin rend para dhe në brendi të institucioneve, në përputhje me rekomandimet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, për mbajtjen e distancës ndërmjet qytetarëve, më së paku 2 metra.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст