Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim nga mbledhja e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Njoftim

nga mbledhja e Shtabit për Mbrojtje dhe Shpëtim, e mbajtur më më 22 maj 2024

Pas paraqitjes së reshjeve të dendura të shiut gjatë ditës së djeshme (21.05.2025), dhe konstatimit të turbullimit të ujit në ujësjellës, është mbajtur mbledhja e jashtëzakonshme e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, në të cilën kanë marrë pjesë përfaqësues nga Komuna e Kumanovës. Këshilli i Komunës së Kumanovës, QRMK, DMSH, NP Ujësjellësi, NP Pastrimi dhe Gjelbërimi, Sh.A. Ekonomia e Ujrave, Inspektorati Shtetëror i Mjedisit Jetësor dhe Qendra e Shëndetit Publik. Në mbledhje u nxorën konkluzionet dhe rekomandimet e mëposhtme

  1. Problemi kryesor është turbullimi i ujit në ujësjellës për shkak të reshjeve të dendura.  Për të njëjtën arsye, uji i arritur në rrjetin e ujësjellësit në Kumanovë është i turbullt. Qytetarëve u rekomandohet që ujin ta përdorin si ujë teknik, apo të mos e përdorin pa vluar. Rekomandimi mbetet në fuqi derisa të vërtetohet se uji është i sigurt për t’u pirë.

Më poshtë keni vegzën ku mund t’i shihni deklaratat e anëtarëve të SHKMSH-së, drejtorit të NP Ujësjellësi, Oliver Stojmanovski, dhe udhëheqësit të Repartit të objekteve të ujësjellësit, Toni Jovçevski.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст