Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim – prokurimi publik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Ju njoftojmë se Njësia e prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 13/2018 me kërkesë për mbledhje të ofertave në faqen elektronike FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për përgatitje të projektit themelor për marrje të lejes elektronike (e-lejes) për përgatitje të dokumentacionit teknik për rrjetin e ujësjellësit, edhe atë: për rrugë dhe vendbanim të Komunës së Kumanovës.

Më në detaje mund të informoheni në këtë link

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст