Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim – prokurimi publik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar,

Ju njoftojmë se Seksioni i prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 01/2018 me kërkesë për mbledhje të ofertave në faqen elektronike të FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për Shërbime dhe pjesë rezervë për mirëmbajtjen e 12 semaforëve në udhëkryqet e Komunës së Kumanovës.
Informata më të detajuara mund të merrni në këtë  link.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст