Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim – prokurimi publik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar,

Ju njoftojmë se Njësia e prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 06/2018 me kërkesë për mbledhje të ofertave në faqen elektronike FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për Riparim dhe sanim të një pjese të kulmit në “Resurset njerëzore” (ndërtesa e vogël pranë MPB – SPB Kumanovë) në Komunën e Kumanovës.

Më në detaje mund të informoheni në këtë LINK.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст