Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Shkollat e mesme të Kumanovës morën pjesë në Cirkun e Strumicës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Shkollat e mesme të Kumanovës, edhe sivjet, me maskën e tyre u prezantuan në Cirkun e Strumicës. Në maskën grupore të titulluar “zi e bardh”, morën pjesë 40 nxënës të shkollave të mesme të komunës sonë.

Në këtë cirk morën pjesë rreth 2000 nxënsë me 42 maska nga Maqedonia, Bullgaria, Kroacia, Mali i Zi, Serbia, Shqipëria, etj.

Maska e shkollave të Kumanovës u paraqit me sukses dhe nga ana e jurisë e cila i vlerëson maskat, në më shumë kategori mori shpërblim stimulues për prezantim të suksesshëm.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст