Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Ju njoftojmë se Seksioni i prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 001/2018 me kërkesën për mbledhjen e ofertave në faqen e internetit të SHEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për furnizim dhe montim të një pjese për dhezje të kazanit të ngrohjes qëndrore me gaz për SHFK “11 Tetori” – Kumanovë.
Informacionet më të detajuara mund t’i gjeni në linkun e mëposhtëm
https://www.e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/home.aspx#/dossie/bf8d67b5-34d5-4305-8df1-ac5262a08ba0/5

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст