Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pajisje kompjuterike dhe elektronike për “Porosia jonë”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski në kabinetin e tij i priti përfaqësuesit e OSBE – së. Së bashku e vizituan qendrën e personave me pengesa intelektuale “Porosia jonë” ku donuan pajisje kompjuterike dhe elektronike.  

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст