Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Takim pune i Kryetarit të Komunës Maksim Dimitrievski me punëtorët e falimentuar

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski realizoi takim me punëtorët e falimentuar të qytetit tonë. Biseduan për ndryshimet aktuale të Ligjit për sigurim material të kësaj kategorie të qytetarëve, të propozuara nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст