Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pajisje të reja mbrojtëse nga Komuna e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Shtabi Komunal i Krizës siguroi veshje të reja mbrojtëse shtesë për ekipet për dezinfektim dhe ekipet e asistencës.

Një pjesë e tyre do t’u jepen në shfrytëzim Spitalit të Përgjithshëm – Kumanovë, për nevojat e tyre.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст