Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NJOFTIM nga mbledhja e dymbëdhjetë e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, më datë 27.03.2020 (e premte)

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot në hapësirat e Komunës së Kumanovës u mbajt mbledhja e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, në lidhje me ndërmarrjen e masave dhe aktiviteteve për parandalim të përhapjes së sëmundjes COVID-19 (coronavirus). Në këtë mbledhje janë miratuar këto rekomandime, konkluzione dhe masa:

– Të kërkohen mjete shtesë dezinfektuese (natrium, hiperklor dhe dezintal)

– Shtabi Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim edhe më tej mbetet në qëndrimin se nevojitet karantinim i plotë në territorin e Komunës së Kumanovës

– Sërish kërkohet nga Ministria e Shëndetësisë dhe Komisioni i Shëndetësisë ta përforcojë kapacitetin njerëzor në QSHP Kumanovë dhe IPK Spitali i Përgjithshëm, me rritjen e numrit të personave profesionit në interes të punës pa pengesa dhe zbatim të testimit intenziv në territorin e Komunës së Kumanovës

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст